Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Β' ΦΑΣΗΣ


Ανακοίνωση: Έναρξη Β' φάσης

16/5/2007

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει ότι σήμερα υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και της εταιρείας DIMAND για την Β' φάση υλοποίησης του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η λίστα των ενεργειών που περιλαμβάνει η Β' φάση και έως τις 28.2.2008 σύμφωνα με τη νέα σύμβαση είναι οι εξής:

  • Ανάθεση οριστικής αρχιτεκτονικής, στατικής και ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης, καθώς και της οριστικής κυκλοφοριακής μελέτης.
  • Ανάθεση μελετών για την λειτουργική και περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου
  • Ολοκλήρωση επιχειρηματικού σχεδίου και τεκμηρίωση αυτού.
  • Εκπόνηση σειράς ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών αγοράς
  • Παρουσίαση του έργου σε τράπεζες
  • Κατασκευή μακέτας του έργου

Το κόστος της Β΄ φάσης ανέρχεται στο ποσό του 1,35 εκ/ ευρώ (ενώ η Α΄ φάση ανήλθε στο ποσό των 800.000 ευρώ). Το συνολικό κόστος του αθλητικού κέντρου θα ανέλθει σε 60 εκ. ευρώ περίπου.

Προϋπόθεση συνέχισης του έργου είναι η έγκριση των παραπάνω μελετών από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νέας Σμύρνης, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τις αρμόδιες πολεοδομικές υπηρεσίες. Στις εγκρίσεις αυτές, καθώς και στο πόσο εφικτό θα αποδειχθει το επιχειρηματικό σχέδιο έγκειται και η κρισιμότητα της Β΄ φάσης η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2008. Τότε θα παρθεί και η τελική απόφαση για την υλοποίηση -ή μη- του έργου.

Οι φίλοι του Πανιωνίου και οι δημότες Νέας Σμύρνης θα μπορούν στο μέλλον να ενημερώνονται από το www.panionios.gr για τις εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου