Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΟΡΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ


Δημοτική Παράταξη «Νέα Σμύρνη – Πόλη με πρόσωπο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα μεγάλο και σημαντικό θέμα απασχολεί τον δημόσιο βίο της πόλης μας. Σχεδιάζεται και προγραμματίζεται η κατασκευή ενός νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου, αθλητικών και εμπορικών εγκαταστάσεων. Το νέο αυτό συγκρότημα πρόκειται να κατασκευαστεί στον ίδιο χώρο, που βρίσκεται το γήπεδο του Πανιωνίου και αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου Ν. Σμύρνης.

Υπάρχουν δύο σενάρια που αφορουν στις συμπληρωματικές(εμπορικές) χρήσεις :

Σενάριο Α’
Καταστήματα (τμ) 11.935 Γραφεία (τμ) 4.095 Σύνολο (τμ) 16.030

Σενάριο Β’
Καταστήματα (τμ) 4.984 Γραφεία (τμ) 4.251 Σύνολο (τμ) 9.235

Στο δεύτερο σενάριο προβλέπεται επιδότηση του δήμου που φτάνει στο ποσό των 8,5 εκ. ευρώ για να μειωθούν οι εμπορικές χρήσεις από 16.030 τμ σε 9.235 τμ.

Για τη Δημοτική μας παράταξη προέχει η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της πόλης μας και αυτή αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα των θέσεων και των απόψεών μας. Στόχος μας είναι πάντοτε η συνδιαμόρφωση με τους πολίτες προτάσεων και θέσεων για τη Ν. Σμύρνη.

Πιστεύουμε ότι η σωστή ενημέρωση των πολιτών μετατρέπει αυτούς σε ενεργούς πολίτες για το καλό της πόλης μας. Δεν αρκεί όμως μόνο εμείς να επιδιώκουμε την ενημέρωσή σας, απαραίτητο είναι και εσείς ως Ενεργοί Πολίτες να επιθυμείτε και να προσπαθείτε με κάθε τρόπο να εκδηλώνετε εγκαίρως το ενδιαφέρον σας για κάθε μεγάλο πρόβλημα της πόλης μας.

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει πιθανόν στα μέσα Ιουλίου 2007, θα κληθούμε να πάρουμε απόφαση γι’ αυτό το μεγάλο θέμα που θα επιρρεάσει τη ζωή της πόλης από κάθε άποψη. Θα δεχθούμε να δημιουργηθεί ενα νέο εμπορικό κέντρο στο ήδη βεβαρυμένο κέντρο της πόλης μας; Συμφωνούμε ο Δήμος μας να επιχoρηγήσει με 8,5 εκ ευρώ και τι συνέπειες θα’χει αυτό; Ποιές είναι οι περιβαλλοντικές και κυκλοφοριακές επιπτώσεις; Μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς ουσιαστική μελέτη και προετοιμασία να πάρει απόφαση;

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας γιατί η γνώμη σας μετράει πολύ για μας και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Το τι ακριβώς θα γίνει στη Ν. Σμύρνη, αλλά και το πώς θα γίνει αποτελεί ευθύνη όλων μας.

Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Νέα Σμύρνη 10/7/07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου