Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ...

Διευκρινιστική ανακοίνωση



Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή ορισμένα ΜΜΕ προέβαλαν αποσπασματικές δηλώσεις του κ. Τσακίρη, οι οποίες –με βάση αυτή την αποσπασματική προβολή- θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικές για τους συλλόγους της Λάρισας και του Ατρομήτου, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το εξής:

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Πανιωνίου ΓΣΣ για την έγκριση του Νέου Αθλητικού Κέντρου και ενώ είχε ανοίξει συζήτηση για το τμήμα στίβου και τους αθλητές του, ο κ. Τσακίρης ρωτήθηκε από φιλάθλους γιατί έχει δώσει τόσο βάρος στο να στεγαστούν όλα τα τμήματα του Πανιωνίου ΓΣΣ (Ερασιτέχνη) στο νέο γήπεδο-αθλητικό κέντρο και γιατί δεν αρκείται μόνο στην ανέγερση ενός «ποδοσφαιρικού» γηπέδου. Στην απάντηση του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ότι ο Πανιώνιος δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και πως έχει χιλιάδες αθλητές στα ερασιτεχνικά τμήματα. Γι αυτό το λόγο πρέπει να έχει τις προδιαγραφές για στέγαση και γιγάντωση των τμημάτων αυτών και όχι να είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό όπως αυτό που κατασκευάζει η Λάρισα. Στο σημείο αυτό –και μόνο- αναφέρθηκαν ως παράδειγμα, για να γίνει από τους φιλάθλους κατανοητή η διαφορά, οι ΠΑΕ Λάρισα και Ατρόμητος, ως προς τα γήπεδα τους.

Σε καμία περίπτωση, η αναφορά αυτή δεν περιείχε υποτιμητικό και απαξιωτικό νόημα για τους δύο συλλόγους, όπως κακώς εμφανίστηκε σήμερα σε μερίδα ΜΜΕ, με την αποσπασματική παράθεση μέρους των δηλώσεων αυτών.


http://www.smyrni1890.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=51:2010-05-01-22-10-42&catid=1:latest-news


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου