Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ!!!!



Με το απόλυτο των ψήφων πέρασε η πρόταση του πλάνου της δημιουργίας του νέου αθλητικού κέντρου του Πανιωνίου। Τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο που θύμιζε κατά πολύ το γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, «Allianz Arena».


Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης τόνισε: «Θα πρέπει να επιλυθούν τρεις βασικές παράμετροι. Πρώτον, θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι φορείς του Πανιωνίου για το πλάνο της δημιουργίας του νέου αθλητικού κέντρου (σ. σ. Κάτι που τελικώς πραγματοποιήθηκε σήμερα). Δεύτερον, θα πρέπει να εξασφαλιστούν όλες οι απαιτούμενες άδειες από τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς. Σε αυτόν τον τομέα, βέβαια, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα καθότι το πλάνο είναι απολύτως νόμιμο και δεν παρεκκλίνει πουθενά».

Όσον αφορά την τρίτη και σημαντικότερη παράμετρο, που παρουσίασε ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, η οποία είναι το οικονομικό κομμάτι, πρόσθεσε: «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα λεφτά από την πλευρά μου. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε μία τράπεζα που θα χορηγήσει ένα τόσο φιλόδοξο έργο».

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, παρουσιάστηκαν ορισμένες ενστάσεις από τους εκπροσώπους του τμήματος στίβου του Πανιωνίου, οι οποίες αφορούσαν το πλάτος των διαδρόμων των κουλουάρ. «Εκφράστηκαν καθυστερημένα κάποιες ενστάσεις. Δεν πρόκειται να χαλάσουμε τις καρδιές μας, ούτε να χωριστούμε σε φίλους του στίβου και μη. Από τη στιγμή που δεν τα βρίσκουμε, τότε το έργο δεν μπορεί να υλοποιηθεί», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, η «χρυσή τομή» τελικώς βρέθηκε και το προτεινόμενο πλάνο πέρασε παμψηφεί। «Έλαβα υπόψη τις ενστάσεις του Ερασιτέχνη και θα τις λαμβάνω για όσο διάστημα θα βρίσκομαι στον σύλλογο. Η βαρύτητα που δίνουμε στον ερασιτέχνη, είναι αυτό που μας διαχωρίζει από το υπόλοιπο σύνολο των συλλόγων και διαμορφώνει το χαρακτήρα του Πανιωνίου. Δεν είμαστε το ίδιο με τον Ατρόμητο, ούτε με τη Λάρισα», είπε ο κ. Τσακίρης, λίγο πριν λήξει η συνέλευση.


http://www।gazzetta.gr/football/super-league/item/85842-είπαν-ναι-στο-νέο-αθλητικό-κέντρο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου