Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ!!!!



Δελτίο τύπου για το νέο Αθλητικό Κέντρο


Αρχική παρουσίαση του έργου του νέου Αθλητικού Κέντρου του ΠΓΣΣ στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά

Μπαίνουμε στην τελική φάση παρουσίασης της προόδου του project για το Νέο Αθλητικό Κέντρο του Πανιώνιου ΓΣΣ, τα σχέδια του οποίου θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς της πόλης της Νέας Σμύρνης.

Οι δημότες της Νέας Σμύρνης αλλά και όλοι όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του Ιστορικού που θα έχει στηθεί στην Κεντρική Πλατεία από τοΣάββατο της Πρωτομαγιάς μέχρι τις 9 Μαΐου 2010, στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου, θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη γεύση του Νέου Αθλητικού Κέντρου. Η αρχική ενημέρωση στην παρούσα φάση θα περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες για τη σημερινή κατάσταση και για τις προδιαγραφές και χρήσεις του νέου γηπέδου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες κατά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ τον Μάιο 2010, ενώανοιχτή παρουσίαση για το σύνολο της επένδυσης και του έργου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2010.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ με σεβασμό απέναντι στην ιστορία του και τους δεσμούς του με τη Νέα Σμύρνη θεωρεί ότι η πρόοδος του Συλλόγου οφείλει να συμβαδίζει με τη συλλογική ανάπτυξη με γνώμονα την περιβαλλοντική ευαισθησία, την αθλητική άμιλλα και την ανοιχτή πρόσβαση για όλους.

Από το http://www.smyrni1890.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!


ΥΓ.¨Το νέο φωτορεαλιστικό είναι εντυπωσιακότατο! Αναμένουμε με αγωνία και τα υπόλοιπα στοιχεία της επένδυσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου