Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ




"Δεν έχουμε προχωρήσει επικοινωνιακά. Υπάρχει λόγος που δεν μπορούμε να πούμε.

Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα στον κόσμο και δεν ζητάμε και από τον κόσμο.

Αντίθετα.

Αυτοί που είναι ενάντια στο γήπεδο έχουν κάνει συγκεντρώσεις και δεν ξέρουν το λόγο που διαμαρτύρονται.

Όταν παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε δεν θα χρειαστεί να πείσουμε κανέναν για να το υποστηρίξει.

Θα είναι αυτονόητο.

Οπότε, πρέπει να κάνει ο κόσμος υπομονή και υπάρχει λόγος".


Συνέντευξη REALNEWS, 18/7/2009

___________________________________________________________________________


«Αυτό το γήπεδο είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στης ερασιτεχνική ιστορία της Ελλάδας.
Το στάδιο των μελετών βρίσκεται κοντά στο να τελειώσει, πάμε καλά.

Ο στόχος μας είναι να δώσουμε μία ευκαιρία στο Δήμος της Νέας Σμύρνης για να εγκριθεί το σχέδιο ανεξάρτητα από το οικονομικό σκέλος.

Το γήπεδο έχει τρεις όψεις. Πρώτον να έχουμε ένα ωραίο γήπεδο. Δεύτερον να επιβιώσουμε.

Ήδη η θύρα 9 έχει αποχαρακτηριστεί. Την θύρα 1 την κρατάμε με χίλια ζόρια. Σειρά παίρνει και η θύρα 2.

Η τρίτη παράμετρος είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος βασίζεται στο Λιανό και το Τσακίρη. Αυτό είναι ένα μοντέλο ανθυγιεινό, θα τελειώσει και θα έχουμε προβλήματα όπως φέτος στο μπάσκετ.

Πρέπει ο σύλλογος να έχει έσοδα για να μπορεί να είναι σταθερός και αυτόνομος. Η διαφορά την Νέας Σμύρνης με της άλλες γειτονιές είναι ότι έχει τον Πανιώνιο».



Συνέντευξη Sentra 103,3 (12/7/2009)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Ο σκοπός του αθλητικού κέντρου είναι διπλός. Από την μία είναι προφανές ότι θα πρόκειται καλές εγκαταστάσεις και από την άλλη να υπάρχουν έσοδα στην ομάδα, ώστε να μην χρειάζεται κάποιο Τσακίρη. Η πολιτική βούληση τόσο σε επίπεδο δήμου όσο και κυβέρνησης θα έρθει".

Συνεντευξη Τύπου 22/6/2009

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- Το θέμα του νέου γηπέδου σαφώς και είναι αυτό που «καίει» αυτή τη στιγμή την ομάδα του Πανιωνίου. Εάν ο Δήμος δεν υποχωρήσει στις απόψεις του, εσείς τελικά θα εγκαταλείψετε την προσπάθεια ή θα συνεχίσετε ψάχνοντας άλλους τρόπους για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου;


«Όχι δεν γίνεται το γήπεδο χωρίς το Δήμο και τον Ερασιτέχνη, κοιτάξτε είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Το γήπεδο αυτό ανήκει κατά κυριότητα στον Δήμο αλλά στην ουσία είναι ένα οικόπεδο, ένας χώρος ο οποίος είναι του Ερασιτέχνη και μόνο αυτός μπορεί να είναι μέσα, κανένας άλλος. Η παραχώρηση είναι εσαεί και αυτή τη στιγμή είναι μια κατάσταση που από το 1940, δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ και η ο Δήμος θα πρέπει από μόνος του να κάνει κάτι και να φτιάξει τις εγκαταστάσεις ή να συνεργαστεί μαζί μας για το σχέδιο που κατέθεσε ο Ερασιτέχνης και είναι το πρώτο σχέδιο που έχει καταθέσει οποιοσδήποτε για αυτό το γήπεδο εδώ και 67 χρόνια»


«Κοιτάξτε αντιμαχόμενα στρατόπεδα δεν είναι σε καμία περίπτωση, δεν μπορούμε να το πούμε αυτό είτε γίνει είτε δεν γίνει δηλαδή και αν δεν γίνει ίσως είναι κυρίως λόγω λάθος χειρισμών, ίσως από μέρους μας, ίσως γιατί εμπιστευτήκαμε το Δήμαρχο που μας έδωσε να καταλάβουμε επί καιρό πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα… και ακόμη είναι αισιόδοξος ο Δήμαρχος ακόμη και σήμερα, αλλά τι να σας πω, πρέπει να έχουμε ελπίδα ότι θα γίνει, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Αν δεν παρθεί μια ξεκάθαρη απόφαση στις 16 Ιουλίου τότε το πιθανότερο είναι να μην γίνει, τουλάχιστον όσο υπάρχει αυτό το Διοικητικό συμβούλιο». - Αποτελεί για σας απώτερο στόχο, ο Ερασιτέχνης να γίνει αυτόνομος και να μην χρειάζεται κανέναν; « Βέβαια αυτό είναι το πιο βασικό»

SPORT-FM (JUNE 2007)

__________________________________________________________________________



ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Φανταζόμαστε πως ένα θέμα που «καίει» όλους τους Πανιώνιους, είναι αυτό του γηπέδου. Σε ποιο στάδιο βρίσκεστε;


ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Κατ’ αρχάς το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης έχει εγκρίνει όλο το σχέδιο και τις εμπορικές του χρήσεις, αλλά τώρα πρέπει να υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης. Υπάρχει γραφειοκρατία και το έργο κωλυσιεργεί.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Υπάρχει περίπτωση να μην υλοποιηθεί;

ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Ναι. Από την αρχή είπαμε ότι οι πιθανότητες είναι 50-50.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Πότε να περιμένουμε οριστικές εξελίξεις;

ΤΣΑΚΙΡΗΣ:Ισως θα έχουμε μια εικόνα ως το τέλος της σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να γνωρίζουμε πιο σύντομα.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Πέρα από το γήπεδο, ποιους άλλους στόχους έχετε θέσει;

ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Κατ’ αρχάς το προπονητικό κέντρο, που προχωράει και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο. Από ‘κει και πέρα, θέλουμε να φτιάξουμε κάποιες εταιρείες. Μία που να πουλά αναμνηστικά της ομάδας και άλλη μία που θα φτιάχνει δικά μας ρούχα. Επίσης να δημιουργήσουμε κι άλλα προπονητικά κέντρα ανά την επικράτεια, με το όνομα του Πανιωνίου. Ετσι θα έχουμε ακαδημίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Οταν γίνουν όλα αυτά, τότε θα είμαι έτοιμος να αποχωρήσω.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Πότε θα γίνει αυτό;

ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Εξαρτάται από την κατασκευή του γηπέδου. Θεωρητικά, μέσα σε μια πενταετία είναι εφικτό. Πρέπει στο μέλλον να έρθει κάποιος να ασχοληθεί. Αλλά ακόμα και αν δεν βρεθεί, εγώ θα φύγω έτσι κι αλλιώς. Στο κάτω-κάτω, ας έρθει κάποιος μόνο για το μάνατζμεντ. Αρκεί να μην «μπαίνει μέσα» η εταιρεία.


ΕΘΝΟΣΠΟΡ 15/2/2009

__________________________________________________________________


«Δεν θα κάνω καμία δήλωση αν πρώτα δεν γίνουν δύο πράγματα. Να καθαρίσει το κεφάλι μου διότι αυτή είναι μία από τις πιο στενάχωρες στιγμές που βιώνω ως Πανιώνιος και δεύτερον αφού διαβάσω την οριστική απόφαση».

Sportime 19/6/2007


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου