Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ!!!!!!Τεράστια επιτυχία σημείωσε η χθεσινή νέα παρουσίαση του νέου γηπέδου στην ΕΣΤΙΑ!!!Η κεντρική αίθουσα της ΕΣΤΙΑΣ ήταν κατάμεστη από κόσμο, απλούς πολίτες, φιλάθλους, αθλητές, γονείς αθλητών, παράγοντες της πόλης και όχι μόνο.

Υπήρχε κλίμα σύμπνοιας και κοινής αντιμετώπισης από όλους!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΠΟΜΠΟΤΗ!!!!

Τρομερή δουλειά από το αρχιτεκτονικό γραφείο του κ. Μπομπότη ο οποίος εξήγησε με αρκετή λεπτομέρεια και αρκετά τεχνικά στοιχεία που πρωτοπαρουσιάστηκαν σε όλους χθες τη φιλοσοφία του σχεδιασμού και όλες τις παραμέτρους του νέου αθλητικού κέντρου.


Παραθέτουμε χαρακτηριστικές ατάκες από την χθεσινή εκδήλωση:


Τσακίρης:

"Αν δεν είναι ευχαριστημένοι όλοι καλύτερα να μην γίνει το νέο αθλητικό κέντρο!"
"Θα διασφαλιστεί με οποιονδήποτε τρόπο και νομικά, ότι ο μόνος που θα καρπωθεί τα έσοδα από το νέο αθλητικό κέντρο είναι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης!"

"Έχουν γινεί πολλές συζητήσεις και έχουν συμφωνηθεί τα πάντα με τον Ερασιτέχνη αλλά και με άλλες εμπλεκόμενες πλευρές."

"Θα μπορούσαμε να κάναμε κάτι πιο απλό, πιο φτηνό ή κάτι σε άλλη περιοχή εκτός Νέας Σμύρνης σε κανένα χωραφι στο Κορωπί. Θέλαμε όμως το καλύτερο και στη Νέα Σμύρνη!"


Μπομπότης:

¨Ο σχεδιασμός του νέου γηπέδου ήταν ένα παζλ με πολλές προκλήσεις"

"Το ύψος του γηπέδου στο μέγιστο του σημείο δεν θα υπερβαίνει τα 19 μ. ενώ στην εξωτερική πλευρά θα είναι ακόμα πιο χαμηλό"

"Το πτυχωτό εξωτερικό κέλυφος δίνει την αίσθηση ότι το γήπεδο απέχει περισσότερο από τα γύρω κτίρια."

"Στην κάλυψη των επιφανειών θα χρησιμοποιηθούν πλακίδια που λειτουργούν σαν τα φυτά. Απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα και διοχετεύουν οξυγόνο στην ατμόσφαιρα."

----------------------------------------------------------------------------------

Ειπώθηκαν πάρα πολλά ακόμα.

Δόθηκε και υλικό το οποίο και θα ανεβάσουμε το συντομότερο στο blog για ενημέρωση όλων όσοι δεν μπορούσαν να βρίσκονται στη χθεσινή εκδήλωση...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου