Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!


Πρόσκληση προς τους δημότες της Νέας Σμύρνης

17/6/2010


Η καρδιά της Νέας Σμύρνης χτυπά Παναιώνια!

Ανοιχτή παρουσίαση του Νέου Αθλητικού Κέντρου του ΠΓΣΣ προς τους δημότες της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος του ΠΓΣΣκ. Γεράσιμος Βεντούρης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της “Μπουρνόβας Α.Ε.” κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 στις19:30 στην Εστία της Νέας Σμύρνης.

Μετά την ολοκλήρωση του Προπονητικού Κέντρου του Πανιωνίου προχωράμε στην πραγμάτωση του μεγαλύτερου ονείρου των φίλων του Πανιωνίου, που είναι το Νέο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου. Ο Πανιώνιος αποτελεί κομμάτι της ταυτότητας της Νέας Σμύρνης, γι’ αυτό η παρουσίαση του Νέου Αθλητικού Κέντρου είναι ανοιχτή για όλους τους Νέο-Σμυρνιώτες, καθώς η κατασκευή του ενσωματώνει τη φωνή της πόλης μας και τις ανάγκες των δημοτών της. Το Νέο Αθλητικό Κέντρο του ΠΓΣΣ είναι ένα κοινό όραμα μεταξύ του Συλλόγου και των φίλων του Πανιωνίου και πρόκειται να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό ορόσημο για την πόλη μας και, παράλληλα, πυρήνα κοινωνικοποίησης και συσπείρωσης της ζωής της Νέας Σμύρνης.

Η καρδιά όλων των Νέο-Σμυρνιωτών χτυπά Παναιώνια, γι’ αυτό και το Νέο Αθλητικό Κέντρο έρχεται να βελτιώσει τόσο τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας όσο και την αθλητική εμπειρία για όλους μας.

Το Νέο Αθλητικό Κέντρο του Πανιωνίου αφορά όλους τους Νέο-Σμυρνιώτες, γι’ αυτό θα είμαστε όλοι εκεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου