Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΑΚΙ

Βασίλης Γεωργιώτης

Μακέτα για όλα τα σπορ

03/05/10

Ετυχε να δω τη μακέτα του νέου σταδίου, που ετοιμάζει ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, στη θέση του υπάρχοντος. Ναι, ξέρω, μια μακέτα είναι. Κανείς δεν μπορεί να μας πείσει ότι θα γίνει πραγματικότητα. Αλλά, καλή τη πίστει, θέλω να ελπίζω ότι το σχέδιο δεν θα μείνει στα χαρτιά.

Αλλωστε, στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση δημοτών και Πανιωνίου και όχι μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οποιος έχει ζήσει εκεί, έστω και για λίγο, το ξέρει καλά. Η μακέτα, λοιπόν, εκτός από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, περιλαμβάνει ακόμα κλειστό κολυμβητήριο με 50άρα πισίνα και διατήρηση του ελαστικού τάπητα για τα παιδιά του στίβου.

Ο,τι καλύτερο δηλαδή, που ευτυχώς έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή, αφενός με τα αρχικά πλάνα που έκαναν λόγο για αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο, αφετέρου με ένα άλλο στάδιο, σε μια περιοχή λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα. Αναφέρομαι, φυσικά, στο, γήπεδο πια, «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από όπου εκδιώχθηκαν κακήν κακώς τα υπόλοιπα σπορ, χωρίς εναλλακτικό πλάνο για στέγασή τους σε άλλον χώρο.

Εύχομαι ο Πανιώνιος να τιμήσει τη... μακέτα του και να αποτελέσει το καλό παράδειγμα για άλλους συλλόγους, που θα προσπαθήσουν στο μέλλον να ανακατασκευάσουν τα πεπαλαιωμένα στάδιά τους।

http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=62428&cid=८२


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου