Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ...




Απορρίφθηκε το σχέδιο για την ανέγερση νέου σταδίου της Έβερτον!!


Απορρίφθηκε από τη βρετανική κυβέρνηση το πλάνο της Έβερτον για κατασκευή γηπέδου 50.000 θεατών, που θα πλαισιώνεται από εμπορικό κέντρο, ένα σχέδιο συνολικού κόστους 440 εκατ. ευρώ, το οποίο θα επωμίζονταν ο αγγλικός σύλλογος και η αλυσίδα πολυκαταστημάτων «Tesco».

Οι αρχές έκριναν πως η κατασκευή του πολυχώρου στο προάστιο Κίρμπι του Λίβερπουλ θα αποτελούσε πλήγμα για την οικονομία μίας εκ των φτωχότερων περιοχών της χώρας, ενώ έλαβαν υπόψη της και τη δημοσκόπηση των τοπικών αρχών, από την οποία φανερώνει την αντίθεση των κατοίκων στο σχέδιο.

Η απόφαση αυτή βάζει ανυπέρβλητα (;) εμπόδια στην προσπάθεια των «ζαχαρωτών» να εγκαταλείψει μετά από 117 χρόνια το «Γκούντισον Παρκ», προκειμένου να μετακομίσει σε ένα σύγχρονο στάδιο που θα της αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Η διοίκηση της Έβερτον αναζητεί πλέον νέα φόρμουλα για την ανέγερση νέου γηπέδου ξεκινώντας από την αρχή. «Θα ανασυγκροτηθούμε και θα εξετάσουμε προσεκτικά τις επιλογές μας. Το κυνήγι για το νέο μας σπίτι θα ενταθεί», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ρόμπερτ Έλστοουν.

www.sport-fm.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------

άλλες πηγές:

http://www.reuters.com/article/cyclicalConsumerGoodsSector/idUSGEE5AP0M820091126

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=703940&cc=3888

http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/25/everton-stadium-plan-rejected

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/everton-face-troubled-future-as-new-stadium-plan-rejected-1827697.html


------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι μας έκανε εντύπωση:

Δημοσκόπηση των τοπικών αρχών για να δουν αν οι κάτοικοι επιθυμούν το στάδιο?????

Δεν είναι κακή ιδέα...

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή του Λίβερπουλ τους είπε ότι για να γίνει Εμπορικό Κέντρο στο Γήπεδο πρέπει να είναι ΜΕΣΑ στον αστικό ιστό.
    Όπως πρέπει να είναι και τα γήπεδα.

    Όχι οι ανοησίες των εγχώριων οικολογούντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή